Már most tervezd meg!


A 2020. októberi-novemberi érettségi vizsgaidőszakig néhány hónap van vissza. Azonban gondolj bele! Nem olyan hosszú idő, ha négy év anyagából kell felkészülnöd, s átismételni a tananyagot.

Amennyiben a május 25-ei héten elkezded a felkészülést, mindössze 20 heted lesz a tanulásra. S természetesen nem számolsz a nyári tevékenységekkel, melyek nyomán kieshet egy-két hét.


Mivel a díjak óratípus szerint vannak meghatározva, akár vegyesen is kérheted a tanórákat. Rajtad múlik, hogy 45 vagy 90 perces órákat veszel-e, s hetente hány alkalommal teszed azt. Ajánlott egy héten legalább 2x45 percet igénybe venni, tetszőleges felbontásban (2x45 perc vagy 1x90 perc).

Kíváncsi vagy, hogyan működik a dolog? Töltsd le a Google Tanterem alkalmazást (jobb oldalon, kicsit lejjebb megtalálod), és lépj be a Bemutatótermekbe, hogy megnézd, kipróbáld. A mintacsoportokban számos információt megtalálsz az oktatással kapcsolatban.
Online bemutatóterem kódja: u3dbyl7
Offline bemutatóterem kódja: ahj2tnh

Azonban mindezekkel együtt tartsd szem előtt: Rajtad kívül sokan szeretnének még tanulni, ezért a megbeszélt időpontokat csak bizonyos esetekben tudjuk megváltoztatni, és azt is legalább 48 órával a tanóra megkezdése előtt jelezned kell.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése